En kväll i simhallen.

 

Ikväll var det dags för avslutning av den här omgångens simskola. Det här tillfället hade livräddning och säkerhet som fokus så de fick först känna på hur det är att simma med kläderna på, att simma iförd en flytväst och försöka rädda en kompis genom att kasta i en sån där livräddarring i snöre. Nyttigt för alla barn som nog inte var helt förberedda på hur tungt det är att simma i kläder. 

Vi har haft otur med den här omgången av torsdagarnas simlektioner då det slumpat sig så att J har varit borta just de här kvällarna. Och att sitta i cafeterian med en uttråkad Anton under tiden är ingen hit. I januari kör vi därför lektionerna på lördagarna istället. Känns astrist att binda upp våra förmiddagar på det men då vet vi åtminstone att J är hemma. Dessutom blir det då ingen stress att ta sig hem efteråt utan de kan hänga kvar och leka en stund, något som Malte definitivt ser som en fördel.

J har varit borta en del den senaste tiden. Några kvällar här och där på jobb- eller cykelaktiviteter, hela förra veckan var han i London, i tisdags var han på VIP-visningen av Star Wars (men det unnar jag ju honom så klart till hundra, cool grej ju!) och ikväll har han julfest med jobbet. I helgen tar jag dock igen det och åker på minisemester. Till Björknäs. Japp, det är min tur att unna mig! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *