Feber från ingenstans.

 

Det visade sig att innebandyskolan har sportlov idag så vi planerade om och bestämde oss för att köra familjegympa på Friskis istället. J drog iväg på fyratimmarspass med cykeln och jag fick i barnen frukost, packade väskan och skulle precis borsta barnens tänder för att sen dra iväg, när det plötsligt slog mig. Är inte Malte ovanligt slö idag? Han borde tvärtom vara supertaggad över kompisdejt på Friskis. Fram med termometern, 38,7. Alltså tårarna som följde! Stora runda tårar som rullade ner för kinderna. Men jag VILL åka till gympan!! Stackarn 🙁 

Så nu planerar vi om igen. Hemmahäng en solig söndag. Ni som känner mig vet ju att det är precis vad jag gillar men efter att ha gjort typ precis samma sak igår, minus en promenad med Anton till coopen, så känner jag mig ganska mätt på det här nu…

2 thoughts on “Feber från ingenstans.

  1. Kolla om. Det är kindtänderna! Dyker upp vid 6 år tydligen!
    Vår son fick feber å sedan ont i halsen sa han men ser att tänderna är på väg upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *