Marknad i Ayia Thekla.

De säger att jag tog med mig vintern hit och det kanske stämmer. Någon jättetur med vädret har vi iaf inte haft… De senaste veckorna har det tydligen varit jättefint väder men i måndags vände det plötsligt och det har bjudits på både regn och temperaturer under tjugo. Idag hade mamma ett ärende till marknaden i Ayia Thekla då hon hade beställt några krukfat och i samma stund som vi skulle gå ut till bilen för att ta oss dit så började det regna! Framme på marknaden så duggade det visserligen bara men ändå, otur. Och jag ska inte klaga, resten av dagen sken sen solen, men sjutton grader i skuggan är inte jättevarmt… Mina shorts ligger oanvända i garderoben.

   
  
  
  
Vi avslutade denna onsdag på topp då jag äntligen fick trycka i mig en gyro! Så himla gott! Barnen fick dela på en Mix och det var ett lyckat val då båda barnen gillade sin sheftalia, kul! Helt enligt rutin kommer jag alltså somna helt jäkla apmätt ikväll men för första gången den här veckan så tycker jag att det är värt det. Nu har jag bara galatoboureko och pischies kvar på min lista, sen kan jag också påbörja min fyrtiodagarsfasta 😉

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *