Bad och sushi.

 

Min pappa älskar att gå morgonpromenader så jag introducerade honom för RunKeeper igår. Imorse körde vi en första runda på sju kilometer, varav kanske två var utefter vattnet förbi badvikarna. Himla mysigt! Jag tycker att det är vackert att gå promenader vid vattnet utefter Strandvägen men det klår ju knappast Medelhavet och dess utsikt. Och som vanligt fascineras jag av det orimliga i att se Karpasia där borta i horisonten, så nära ändå, och veta att det ligger under ockupation. Att min pappa är uppvuxen i Famagusta, staden man faktiskt ser i mitten av bilden, och ändå är att det för oss otillgängligt. Bara några kilometer bort. Under promenaden fick jag till och med ett sms på telefonen från Tele 2 med ett ”Välkommen till Turkiet” och information om teletaxan. Obehagligt faktiskt.

Hur som helst, en skön promenad i solen var det och den där solen fortsatte att vräka ner så vi passade på att ägna förmiddagen åt strandhäng nere i Brandkårsviken. Malte meddelade att han nog inte skulle bada något, det var ju faktiskt ganska kallt häromdagen, men så överraskade han ändå med att dra till med ett dunderdopp med pappous! Kul! Anton nöjde sig med att bygga sandslott, jag förstår honom.

   
    
   

Kvällens middag har ätits på Ocean Basket i Ayia Napa, Malte hade tjatat om sushi i flera dagar så vi kände att vi behövde möta hans önskemål för att få tyst på honom. Och han blev nöjd! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *