Mot Limassol!

Ikväll åker vi hem till Sverige men innan vi åker till Larnaca och flygplatsen så ska vi klämma in ett besök hos alla släktingar i Limassol. Väskan är packad och barnen är i parken och rastar min pappa innan vi tar oss iväg 😉

Gårdagen var en lugn sådan, vi hängde hemma utan att ta oss iväg på någon större utflykt. Jag och pappa tog en morgonpromenad på närmare milen, det är så jäkla härligt att promenera utefter vattnet, och tiden går ju så mycket fortare när man har sällskap. Vi gick bort till döda zonen och kunde på håll se både en turkisk postering och en (obemannad?) FN-postering, sen fortsatte vi utefter vattnet en bra bit innan vi promenerade hemåt.

12596602_10154648489997786_744513517_o
 En röd flagga därborta vajar i cypriotisk vind. Den kan de gott packa ner och ta med hem tycker jag!  Famagusta. De övergivna hotellen står på rad utefter stranden.

Barnens enda utflykt blev en promenad till parken. Den där parken är det roligaste kidsen vet, de tjatar varje dag om att få gå dit. Här flyger man i drygt fyra timmar och så slår en sketen park allt, till och med stranden. 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *