Påskledigt!

Påsken kommer alldeles för tidigt i år, så är det. Jag har ingen påskkänsla whatsoever för den hör ju ihop med våren. Gröna knoppar. Torra gator. Solsken. Vi är på väg ditåt, absolut, men en liten bit kvar har vi. Men jag såg krokus utanför Hedvik Eleonora kyrka i måndags och igår hittade Malte trädgårdens första tussilagosar så vi är på väg!

   
 

Veckans sista arbetsdag tillbringades på kontoret med Malte som sällskap. Han deklarerade tidigare i veckan att han tyckte att det var orättvist att han alltid måste vara i skolan på lov medan alla kompisar får vara lediga så det var inte så mycket att diskutera, det var bara att ta med honom till Artillerigatan medan Anton fick hänga på förskolan. På kontoret var det heldött, med chips och godis framdukat från en AW kvällen innan, så han tyckte nog att han hade vunnit på jackpot! Till lunch fick han dessutom sushi så nöjdare än så kan man nog inte bli! 🙂

 Malte ritade nån slags superhjälte men jag tycker att det är misstänkt likt Frihetsgudinnan ändå! 

    Lyckan över Mood-gallerians generositet! Chokladägg i mängd.

Denna Långfredag ägnas åt hemmahäng. J ska spackla och jag ska påskhandla, kanske peta ner nån påsklilja i kruka. Kanske. Den där påskkänslan alltså, jag kanske måste tvinga fram dess närvaro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *