Dag 12 – Tillbaka i Stugan.

I bilen på väg till stugan. Den uppmärksamma noterar att jag sitter i baksätet tillsammans med Anton och katten Silje. Hon ska tillbringa några veckor här uppe medan vi har semester. Min mamma är lite nervös för sist katten var här uppe, för flera år sedan, så vandrade Silje iväg och var borta i en månad. Jag tror inte att det händer den här gången men min mamma är asnervös! 🙂 

Väl framme här i Hälsingland kände sig Silje hemma direkt, jag tror att hon kände igen sig trots att det var flera år sedan sist. Hon har strosat runt och rekat men mest har hon sovit i blåbärsriset, bilresan var tuff för henne gissar jag. För mig med ska jag säga, som liksom satt lutad över buren med fingrarna genom gallret och klappade så gott det gick 🙂


Som vanligt när vi är här uppe så ville barnen, mest Malte, fiska. Ett par aborrar blev det, som fick åka tillbaka i sjön. Dagens höjdpunkt för min del var givetvis att jag tog årets premiärdopp. Det brukar bli här i Stugan som det blir av. Nästan 22 grader i vattnet, då kan man ju nästan inte låta bli!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *