Dag 13 – Värmeslag?


Kanske inte riktigt så illa men det var varmt igår, så pass att vi alla helst bara ville gå och lägga oss och sova mitt på dagen. Det är nåt speciellt med hur Stugan ligger för när det är varma dagar så kan solen gassa här på ett sätt jag aldrig känt någon annanstans. Det blir nästintill olidligt. Två dopp i sjön blev det igår, det tillhör inte min vardag direkt. 


Svårt att få till en snygg bild när folk äter men den här ska alltså illustrera att vi har finbesök i Stugan. Vickan och Henke är här en kortis, som ett stop mellan Finnsjön och Stockholm.
Idag ska jag ta mig an ett projekt jag har skapat åt mig själv. Jag har nämligen tänkt röja ris nere vid bryggan och hoppas på att jag kan skapa nåt slags bra ställe för barnen att gå ner i vattnet från. Klapp på axeln Alex!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *