Dag 18 – Mot flygplatsen.

Nu är det äntligen dags! Äntligen får även vi åka till sol, bad och gassande värme! Flyget går tidigt imorgon bitti så ikväll har vi checkat in på Quality Hotel på Arlanda för att slippa åka så tidigt ifrån Tyresö på morgonen. Istället kunde vi ta det lugnt idag, J och Malte åkte till frisören och snyggade till sig, och sen packade vi det sista i lugn och ro innan vi begav oss in till stan. Jag tömde jobbets postbox, sen åt vi glass och promenerade runt kring Östermalmstorg och plockade Pokéstops. I varannan port kunde man ju plocka bollar! Jag trodde att det var en del av spelet liksom, att man måste tänka på att inte slösa sina bollar på varenda Pidgey eller Drowzee man ser, för man vet ju aldrig när man kan fylla på. Så är det i Tyresö iaf 🙂

Efter lite halvtrist middag här på Arlanda har vi nu bäddat ner oss i våra sängar med förhoppningen att de här överpeppade barnen somnar nån slags vettig tid. Imorgon vaknar vi tidigt tidigt och går ner och lämnar in väskorna innan vi går tillbaka och äter hotellfrukost. Hur sugen man nu är på den klockan fem på morgonen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *