Dag 19 – Framme på Rhodos!

Framme! Åh det var en tidig morgon kan jag lova, redan vid 04 ringde klockan, men den där aptiten jag inte trodde skulle infinna sig under hotellfrukosten dök oväntat upp så jag var inte ledsen över förlorad sömn. Hotellfrukost – ja tack – alltid! 🙂 Jag hade trott att det skulle bli svårt att få liv i barnen så tidigt men även där hade jag fel, de nästan studsade upp ur sängarna. Och det där med förlorad sömn var ju inte helt fel för efter högst en kvart uppe i luften somnade Anton och vaknade halvvägs genom resan. Smidigt!

Runt halvtvåtiden, tror jag att det var, rullade vi in på Sunwing Kallitheas vändplan och så fort vi kunde tog vi oss till närmsta pool. Anton visade sig ganska fort vara helt omedveten om att man kan dö av att vara typ 92 cm lång och icke simkunnig, men med simpuffarna på känns det lite bättre för föräldrarna. Nu kanske vi ändå har en chans att hålla honom vid liv. 🙂

Eftersom det blev en tidig morgon blir det också en tidig kväll för oss denna första dag. Vi har ätit middag här på området, på Kostas, och promenerat bort till närmsta supermarket för inhandling av vatten och frukost till imorgon. Mer än så här orkar vi inte med idag så tack och gonatt då!


2 thoughts on “Dag 19 – Framme på Rhodos!

  1. Ordentligt bloggande önskas då vi överväger Kallithea till nästa sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *