Idag för tre år sedan.

Idag för exakt tre år sedan så satt jag och väntade på att den här lilla sömntutan skulle titta fram. Jag minns inte exakt men jag hade gått nio tio dagar över tiden och jag var  trött på att vara gravid. Detta var dessutom dagen min pappa fyllde prick 60 år så jag hoppades verkligen på att de där värkarna jag kände skulle resultera i en grym födelsedagspresent. J höll sig hemma och vi plöjde Sons of Anarchy medan jag andades mig igenom smärtan. På eftermiddagen kom mina föräldrar ner från Stugan och vi hann precis äta vår fredagskyckling tillsammans innan vi kramade om den blivande storebrodern och åkte till fantastiska, numera stängda 🙁 Södra BB. 

Jag tror att vi kom in vid halv åtta någonting och vis av erfarenhet från min första (och enda) förlossning så tänkte jag att det här ju skulle gå fort. Min pappa och lilla bebisen skulle definitivt få dela födelsedag. Jag hade fel på 63 minuter, även jag kan ha fel ibland 🙂 Kl 01.03 dök han äntligen upp, min sistfödde bananätande godbit!

Förutom en massa tankar om vad som hände för tre år sedan så har den här dagen bjudit på den första dagen av poolbygge. Ett tag var vi inne på att bygga den själva, det sparar man mycket pengar på, men så kom vi fram till att ändå ”unna oss” att få den byggd åt oss då J ska bygga både förråd och altan sen. Det får räcka.

Idag hann de med själva regelverket. Tio timmar tog detta som är klart på bilden och det ser kanske inte så mycket ut för världen men hälften av tiden lades på att mäta, vattenpassa, mäta och vattenpassa. Noggrannhet tar tid och bra blir det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *