Bamsebak.

Jag och barnen har haft en riktigt bra vecka. Det brukar ju oftast bli så när J är bortrest, jag steppar upp ett steg vad gäller både organisation och tålamod, och barnen håller sig faktiskt lite lite lugnare. Så det har gått bra men ingen var gladare än jag när han kom hem. Tre dagar borta är verkligen inte mycket men jag hann längta så himla mycket efter honom, vilket iofs också är en bra känsla. Att jag fortfarande gör det alltså 🙂

Denna lördag har J ägnat sig åt bygge vilket helt naturligt innebar att jag fick ägna mig åt barn och hem. Jag och kidsen drog iväg och klarade av en massa ärenden och när vi väl kom hem så ställde vi oss i köket och bakade. Malte fick Bamses bakbok i födelsedagspresent i somras men vi hade ännu inte testat något recept så idag fick bli dagen då vi gav oss på schackrutor. Det där med msk och tsk är ju himla knepigt, men det ska nog gå vägen till slut! Goda blev de också! Mycket väl godkända av barnen.

Barnen fick önska middag så det blev pizza idag. Inte riktigt min favorit men då jag ändå inte orkade laga något annat så försökte jag inte ens övertala honom till något annat. Och ja, när vi är riktigt lata så kör vi på pizzakit. Tråkig deg men god tomatsås skulle man kunna sammanfatta det. Jag glömde mozzarellan också så den fick åka på sist, ovanpå alltihop. Men vi överlevde. Vi åt, vi blev mätta men jublade kanske inte högt efteråt… 

Avslutar inlägget med em bild på vår trädgård från imorse. Egentligen helt inaktuell eftersom en hel del har hänt under dagen (min man är så jäkla grym när han kommer in i ett flow) men så här såg det alltså ut från övervåningen för några timmar sedan. Poolstomme på plats och allt är fyllt runtomkring. Nu är det lite stenmjöl som ska läggas i botten, sen lägger de linern och installerar allt som ska installeras, allt medan J bygger förråd och altan. Blir bra det här!

Justja! Glömde nämna att jag krockade in i en stolpe med bilen igår också. Misstog gasen för bromsen. Men vi går inte in på det mer, skriver det bara här så att jag har det dokumenterat. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *