Uppladdning.

Min utsikt just nu. Efter att ha stått och gjort byggsats till årets pepparkakshus, och därefter bakat ut pepparkakor med en treåring så känner jag mig ganska färdig för idag. Det gick egentligen över förväntan med knappt nåt mjöl alls på golvet 🙂 men det är ju ändå lite ansträngande så jag unnar mig en paus i soffan medan J lagar middagen.

Den här veckan har bjudit på riktig uppladdning inför julmys. Inte på något juligt sätt alls egentligen, men jag har liksom redan kommit in i julkänslan. Jullunken. Kanske är det att jag inledde veckan med mina allra bästa kollegor på avkopplande Yasuragin, eller kanske är det att jag avslutade den med att gå loss totalt i diverse webb-butiker och köpte typ alla julklappar för i år. Avslappnad och redo för juluppladdning är jag iaf, och det känns efterlängtat! Jag älskar detta! Fast lite efter i planeringen är jag. Adventsljusstakarna och julstjärnorna har ännu inte burits ner från vinden och kanske kanske kan det bli så att de inte hinner göra det förrän på självaste första advent.

När barnen har lagt sig ikväll, eller åtminstone när den minsta gjort det, ska dessa pepparkaksdelar monteras ihop till ett hus. Malte har skissat upp. Det blir bra!

2 thoughts on “Uppladdning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *