Långfredag.

Vi har finfrämmande här i Tyresö. Mina föräldrar är tillbaka i Sverige och har mellanlandat här några dagar. Jag var och hämtade dem på Arlanda i onsdag eftermiddags och bara timmar innan hade J och Malte landat efter att ha varit i Danmark i några dagar. På måndagen hängde de på Lalandia och på tisdagen åkte de bergochdalbanor på Legoland. Tydligen två väldigt lyckade dagar, själv hängde jag hemma med Anton.

Denna långfredag tillbringar vi härhemma. Ikväll kommer Vickan&Henke över så jag och mamma har stått i köket och förberett middag. Jag har valt att vi ska äta det som jag har cravings efter mest hela tiden just nu – vietnamesiska vårrullar och dumplings! Smask!

One thought on “Långfredag.

  1. Pingback: Nyårskrönika 2017. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *