Cykling och gult gräs.

Vi avrundar den hör lördagen med att tvinga oss igenom Eurovision. Jag tänker att ett tydligt tecken på att jag inte längre är ett riktigt Eurovision-fan är att jag är ganska ointresserad ett år som detta då vi inte har vinstchans. Jag har inte tittat på de europeiska delfinalerna, men det brukar jag iofs inte göra, och i år är jag faktiskt väldigt osäker på om jag kommer orka mig fram till vinnarresultatet klockan halv ett inatt. Det finns väldigt få saker som håller mig vaken så länge! 🙂 Men jag ska se hur Robin presterar, sen sätter jag nog TV:n på sleep…

Jag vaknade ensam i sängen imorse då J plockats upp i ottan för att cykla Skandisloppet idag. Ett viktigt lopp tydligen då dagens lopp skulle visa om de kan hålla det tempo som är tänkt på årets Vätternrunda. J gjorde en ordentlig satsning förra året och lyckades segla in över mållinjen på 8 timmar. I år ska han toppa det och tränar för att klara de trettio milen på sub 7:30. Och det gick bra idag, vilket jag är väldigt glad över. Den tid han lägger på detta, alla träningspass då han är hemifrån, vill ju jag ska ge de resultat han vill ha och än så länge ser det bra ut. Men än så länge är inget avgjort förstås, det är mycket som ska klaffa. Hur som helst, medan J tillbringade dagen i Uppsala hängde jag och barnen här i Tyresö, njöt av solen som är tillbaka. Tog mig till Handelsträdgården också, för att köpa gräsmattegödsel, men tiden gick liksom för fort så de hade redan hunnit stänga när jag kom fram. Imorgon, då blir det nytt försök, och sen ska den här stackars sorgliga trädgården få sig en omgång.  Den stackars utsatta gräsmattan. En massa massa virke till altanen runt poolen har legat på den sedan i höstas. Nu har jag kånkat över allt som är kvar till stengången och man vill nästan gråta när man ser det gula döda gräset under. Det kommer troligtvis inte ta sig utan jag kommer få stödså och hålla på, precis det där som jag inte tycker är kul. Trädgård FTW!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *