På väg!

Eller, vi har inte satt oss på planet ännu, men vi har påbörjat resan till New York. Flyget går inte förrän imorgon men vi tyckte att det vore härligt att börja resan redan kvällen innan genom att tillbringa natten på hotell. Några extra timmars semester skulle man kunna säga. Jag och J möttes upp efter jobbet och åt en middag i stan innan vi tog oss ut hit till Arlanda. När vi skulle checka in visade det sig att vi blivit uppgraderade till en svit (tack Kåre) vilket vi blev barnsligt glada över. Vi bor större inatt än när vi bodde i Hammarbyhöjden! Vi har passat på att ta en bad i badkaret, vilket är lite weird eftersom vi ju har ett badkar hemma, men det kändes liksom extra lyxigt idag. Kanske för att vi inte hade två barn bankandes på badrumsdörren 😉 

Till imorgon har jag laddat upp med att ladda ner bl a hela första säsongen av The Affair på Netflix. Verkar bra. Och så nån lättsam komedi med Cameron Diaz, och en massa podcasts. Jag gillar ju inte att flyga, speciellt inte långt. Det finns ju en anledning till att det var tio år sedan jag var i Asien liksom. Jag mår bara dåligt av det. Och bättre blir det ju inte av att jag har åkt på nåt jäkla virus. Det är ju helt sjukt men igår kände jag hur det började tjockna i halsen, det blev tungt i huvudet och ledvärken kom som ett brev på posten, så strax ska jag gå och lägga mig för att maxa sömntimmarna så gott det går!

Det här blir det längsta jag har varit ifrån Anton någonsin, och längsta jag varit ifrån Malte sedan vår bröllopsresa 2012. Jag kan vara ganska rycka-på-axlarna åt sånt i vanliga fall men jag känner redan nu att jag kommer sakna barnen typ i övermorgon. Det kommer också komma som på beställning. Men de kommer ha det grymt med mina föräldrar, det här blir bra för oss allihop! 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *