En ljusgrå himmel.

Ber om ursäkt för obehaglig min och blick…Den här himlen. Den är heltäckande ljusgrå och hotar med regn idag. Inte helt ultimat tajming då förskolan har Gårdsfest i eftermiddag och vi ska stå ute under äppelträden och lyssna på våra barn sjunga in sommaren. Men, så länge vi slipper det skyfall som vi hamnade i för ett par år sedan, då Malte skulle få sitt ”avslutningsdiplom” från förskolan och jag fick hänga upp mina ballerinas på tork,  så kommer jag inte klaga 🙂

Istället tänker jag tillbaka på helgen som var. Jo, den bjöd på gnällinlägg över poolen och jo, alla i familjen hade feber utom jag, men om man bortser från det så var det ju en jäkligt härlig helg. Solen sken, det var varmt och vi var långlediga tillsammans. Jag och J jobbade i trädgården och barnen lekte med såpbubblor. Jo, filtrerat så var livet en saga faktiskt. Det tänker jag tillbaka på när jag tittar upp på den heltäckande ljusgrå himlen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *