Skolavslutning!

Åh vilken härlig dag! Det känns som att jag var oförberedd på hur fin den skulle bli så mitt under allsången var det liksom som att lyckan sköljde över mig. Det var varmt, soligt, klarblå himmel och det var min förstföddes sista dag som ”ettagluttare”. Helt otroligt när man tänker på det ju! Och vilken fantastisk skolavslutning det var! Det berodde ju helt och hållet på miljöerna, att få ha skolavslutning i Tyresö slottspark är verkligen en gåva. Själv har jag alltid haft mina skolavslutningar ute på en skolgård, men det här var helt klart något utöver det vanliga. En grön blommande äng, Tyresö slott uppe på höjden och Kalvfjärdem som fond. Urvackert!

Efter att skolavslutningen var över, och niorna fått en ros av förskoleklassbarnen (gulligt!), var vi många föräldrar som satt kvar på picnicfiltar i gräset och fikade. Fikade med riktig sommarkänsla i kroppen, kanske sommarens första! 

Nu är jag såååå taggad på sommar! Kanske kanske är poolen fixad nu (mer om det en annan gång, så länge får ni gärna hålla tummarna för vår skull) och kanske är sommaren här för att stanna! 


Sötkorv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *