Vi tar det lugnt.

J och barnen gick på semester igår. Jag kommer jobba några dagar i nästa veckan med trots det känns det ändå som att jag också gick på ledighet med barnen. Anton byter dessutom avdelning till hösten så vi fick plocka hem allt ur lådan på förskolan, och det gör avslutningskänslan ännu starkare. Nu är det verkligen sommarlov. Tänk om vädret hade fattat det också?! Jag har förstått det som att det är jättefint i andra delar av Sverige, heck, på instagram ser jag sol och bad i andra delar av Stockholm! Men här i Tyresö ligger molnen tjockt. Urtrist. Vit himmel och typ arton grader. Och blåst. Känns sådär…

Vi ägnade därför vår lördag åt att låtsas att det var höst. Vi städade huset, åkte och storhandlade och satte oss sen i hemmabion och tittade på Vaiana. Inget dåligt samvete över att vi hängde inomhus här inte!!

Barnen är urtaggade på sommarlov men då vi inte planerat nåt speciellt i år, mest hemmahäng, så skapade jag ett Sommarlovsbingo åt barnen. Eller mest åt Malte egentligen då jag vet att han går igång ordentligt på läsbingot man får hem från skolan på loven. Det här ska vi checka av den här sommaren. Minst. Några grejer har Malte lagt in alldeles själv så nu kommer han stå och träna ”innebandykickar” i en evighet. Win! 😉

One thought on “Vi tar det lugnt.

  1. Bakåtvolt ner i poolen – skynda på medan det finns vatten i den. Tips ba!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *