Med lite gnäll kommer man långt!

Ja för vad hände när jag gnällde lite över vädret? Jo vi bjöds på värme och blå himmel. Äääntligen! En riktig sommarlovsdag alltså, med bad, gräsklippning, fotbollsturnering i trädgården och fil-lunch på altanen. Underbart! J snickrade på i bakgrunden och jag kan inte rå får det men jag älskar att titta på när han jobbar, jag blir lugn i själen eller nåt. Troligtvis av den där känslan att vi jobbar framåt 🙂

Och de här brorsorna alltså. De går varandra på nerverna mest hela tiden, för att inte tala om mina, men samtidigt är de verkligen bästa kompisar. Så fint. Idag var en sån där riktigt bra dag där de lekte tillsammans och hade så himla kul med varandra. Anton är en liten retsticka och pajar ofta leken, men Malte kan ha ett otroligt tålamod med sin lillebror. Jag blir lugn i själen av det med. Fina lekande barn och en snickrande man alltså. Ett vinnande koncept! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *