Slösa min tid

20120327-191858.jpg
Kolhydratsladdning innan Friskis 🙂

Jag var aspepp inför dagens träningspass! Jag hade tagit två vilodagar då jag hade känt mig lite småkrasslig; irriterade ögon och snuvig näsa. Så insåg jag idag att det jag trodde var en infektion i kroppen troligtvis är pollenallergi. Fram med tabletterna alltså! Äntligen kunde jag köra ett jympapass.

Jag har inte kört på tisdagar tidigare så det var en ny ledare som jag hade framför mig och oj så dålig hon var! Askass! Det kändes som att hon i alla övningar finurlade på vilken övning hon skulle köra härnäst, som att hon improviserade. Det gjorde hon naturligtvis inte men hennes upplägg kändes väldigt hattigt och otydligt. Sådant tappar jag humöret av, jag blev nästan lite arg på henne för att hon slösade min tid. Jag gick i näst sista låten, det fick räcka för mig.

Ikväll bänkar jag mig framför
SVT1 kl 21 och tittar på Lovisa och Hans i Född 2010. Det blir jättekul att följa de närmaste tisdagarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *