En ny frisyr: Del 1

20120427-212723.jpg20120427-212732.jpg

Vi har pratat om det länge; när mormor kommer hem till Sverige ska hon klippa håret på Malte och glass ska ätas. Just det här med glassen hade han hakat upp sig på vilket gjorde honom väldigt medgörlig när vi pratade om det. När det väl var dags var själva klippningen inte lika självklar som glassen. Jag och mamma fick jobba hårt!

Malte vred sig i stolen och gillade varken saxen eller kammen som sakta for genom håret. Medan mamma klippte fick jag prata om väder och vind för att få hans uppmärksamhet på annat håll. Bilder och filmer inspekterades på iphonen som aldrig förr! Trots det fick mamma inte slutföra den frisyr hon hade tänkt. Till slut satte Malte nämligen ner foten och deklarerade att det inte var roligt längre. Vi har förhandlat fram ytterligare klippsession idag, allt med hjälp av glass och kex, så vi får se vad det blir av det hela. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *