Första doppet

Oj villken härlig lördag! Och oj vilka röda axlar jag har nu. Att jag aldrig lär mig. Om jag åtminstone hade haft jämnröda axlar, nu är de randiga efter linnet. Som sagt, att jag aldrig lär mig. Solen tar duktigt, trots tunna slöjmoln. Fatta det Alex!

Farfar Kaj kom över för att hjälpa J med spaljén. Med sig hade han en gammal bekant från förra sommaren, nämligen den lilla barnpoolen. Den gjorde Malte överförtjust, så pass att han slängde av sig kläderna så fort jag hade blåst upp den och fyllt den med vattnet. Lika förtjust var han inte längre när han hade slängt sig ner i vattnet och snabbt insett att vattnet i slangen inte är lika varmt som det som kommer ur kranen när man ska bada i badkaret. Efter några kastruller med kokande vatten i så blev han dock nöjd igen, och är Malte nöjd är jag nöjd. För då kan jag sätta mig i en stol i solen och bara hänga. 🙂

Spaljé var det ja! J och Kaj sågade och skruvade och vips (jo det kändes faktiskt så) så satt den på plats. Synd att man är så orutinerad att man inte har tagit en bild på resultatet… Bra blev det i alla fall. Även om den är väldigt luftig och egentligen inte hjälper så mycket mot insynen (våra grannar sitter ändå inte mot vår altan) så skapar den ändå en känsla av en vägg. Ett slut. Dessutom kan inte Malte längre dra iväg åt det hållet, viktigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *