Slutspurt!

20120626-062512.jpg

Tre dagar kvar till semestern om jag inte räknar med idag! Och det gör jag inte eftersom den här tisdagen redan är påbörjad. Typ. Klockan är visserligen bara 06 men jag är ju uppe!

Jag längtar så galet efter ledighet nu, trots att vi egentligen inte har några planer alls de första veckorna. Jag ser fram emot att vi gör små utflykter eller bara hänger i solen hemma. Bränna i ansiktet och armarna har jag fått – på framsidan! Halsen är av någon mysko anledning helt kritvit och mina fötter har ballerinabränna med bleka tår. Att jämna ut detta ska bli ett nöje! 🙂

Nu: mot Halmstad över dagen. Jag har sett bilder från vöörsta fikabordet på Scandic där, förväntningarna är höga.

20120626-062951.jpg

2 thoughts on “Slutspurt!

  1. Ha! Allt handlar om i vilken vinkel man fotar! Rakt framifrån blir inte lika smickrande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *