Att titta på när andra jobbar

20120628-202518.jpg

Det är nog bland det bästa jag vet! Jag kan sitta i timmar, jag blir inte uttråkad. Ikväll sitter jag i fåtöljen och hänger medan J står utanför och bygger vidare på den minialtan som ska gå runt hemmabion. Malte är lagd och jag har precis slagit in pedagogernas sommarpresenter. Eller slagit in och slagit in – jag har fyllt de små presentpåsarna med små söta godisaskar, te och english biscuits. Jag är så galet nöjd med vår förskola att en sommarpresent inte alls känns som ett jobbigt måste utan snarare ett nöje. Något litet symboliskt för att visa vår uppskattning.

Medan J jobbar på så har mina inredningsplaner helt oväntat kommit till liv så jag surfar på möbelaffärer. När vi flyttade in var det viktigt att få allt på plats och uppackat och så fort det blev lite vår så sattes fokus på det som är utomhus. Allt är därför långtifrån klart här inne, det är flera rum som är ganska själlösa. Men det ska det bli ordning på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *