Att resa utan Malte.

20120727-175049.jpg

Vi har det väldigt bra här nere som ni ser. Vi går upp när vi vill, segar vid frukostbordet hur länge vi vill, bestämmer själva när vi vill pressa i solen och inte och vi kan välja restaurang helt efter egen smak och inte efter vad som är barnvänligt. Det är med andra ord oerhört skönt att vara iväg på semester utan Malte.

Trots det så saknar vi honom något fruktansvärt. Vi tittar på bilder på iphonen och suckar över hur fin han är, vår underbara son. Mamma sms:ar ner korta rapporter, som att han idag insisterar på att ha både mjukisbyxor och shorts på sig trots 23 grader, och så fort vi ser något som Malte skulle tyckt om så kommenterar vi det. Han hade älskat att vara här. Men jag ångrar inte en sekund att han fick stanna hemma, vi behövde några dagar bara vi. Nu tar vi vara på den lilla tid som är kvar här på Kreta, ikväll ska vi äta på en restaurang som har rekommenderats varmt på Trip Advisor. När vi gick förbi igår så var det kö in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *