Middag på Symposium.

20120727-224453.jpg

När det var dags för middag var både jag och J vrålhungriga. Vi har nämligen båda fått en överdos på ”the good life” med chips och annat gott efter en dag på stranden, så vi hade faktiskt inte ätit något sedan lunch. Ja, förutom en varsin chocolate donut förstås, men den gills knappt och är dessutom alldeles för god att låta bli ;). Vi var med andra ord hungriga.

J hade läst rekommendationerna så att låta bli att ta promenaden bort till andra ändan av Platsnias hade varit dumt. En kort kö mötte oss när vi kom fram men det dröjde inte många minuter innan vi fick ett bord på övervåningen. Det var helt ok för oss att inte sitta ute på gården, AC:n lockade inomhus.

Om det inte hade varit för att just AC:n lade av så hade jag med nöje ätit upp den goda sparrisrisotto som jag hade valt från menyn. I värmen klarade jag dock bara äta upp en tredjedel, sen tog aptiten slut. Trots detta så förstår jag att Symposium får bra betyg av besökarna i den här lilla turistorten. Menyn står ut från den vanliga souvlakin och moussakan, det där man tröttnar på efter några dagar.

20120727-224503.jpg

One thought on “Middag på Symposium.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *