The eagle has landed.

Åh vad skönt det var att äntligen få krama om det allra bästa som finns – Malte!

Det har varit skönt att under den här veckan kunna vila i vetskapen att han har haft fantastiska dagar med mina föräldrar i Stugan. Vi hade inte kunnat njuta av vår resa annars. Trots det höll jag på att längta ihjäl mig de sista dagarna då hemresan började närma sig. På flyget hem satt en liten tjej lite yngre än vår Malte bara ett par stolar ifrån oss, och jag kunde inte sluta stirra på henne och lyssna på vad hon sa. Hon påminde alltför mycket för att kunna låta bli.

Resan upp till Hälsingland imorse kändes längre än någonsin. I vår hast att åka dit glömde vi till och med att ta med våra presenter som vi köpt till honom. Han fick istället nöja sig med att titta på bilden på kändisen som jag träffade igår. Det fick duga så länge.

20120730-231553.jpg
Finns det inbyggd AC i såna där dräkter? Det var ju 39 grader varmt!

Om jag skulle klara att vara ifrån Malte i en hel vecka igen? Absolut, men det blir inte på ett bra jäkla tag kan jag lova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *