Sista frukosten i solen?

20120825-101028.jpg

Det känns nästan så, efter en vecka av klockrent höstväder. Jag ska dock inte ta ut något i förskott, september har överraskat med varmt väder förr.

Jag har satt en deg på jäsning, förhoppningsvis blir det en bulle framåt eftermiddagen. Idag får vi besök av Stefan, arkitekten som ritade vårt hus. Tänk vad spännande och roligt det måste vara att få se något som man har ritat ner på papper stå framför sig. Han kommer nog bli positivt överraskad av några saker och negativt av andra. Han har ju säkert en tydlig bild i huvudet över hur han skulle ha velat ha det, med materialval osv. Vi älskar i alla fall vårt hus och det är helt och hållet tack vare Stefan som vi gör det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *