Husesyn.

Det här är Stefan, mannen som har ritat vårt fantastiska hus. Det började med en spånarkväll på en italienare i Gamla Stan för knappt tre år sedan, han lyssnade in vilka önskemål vi hade, hur vi ville leva och vad vi tyckte om. Han tog med sig våra tankar och kom tillbaka med ett förslag. Förslaget har förändrats på detaljnivå men i det stora hela så är det hus som han presenterade för oss precis det som vi idag bor i.

Han tyckte att det var roligt att få se idén realiserad och vi tyckte väldigt mycket om att få visa upp det för honom. Det är ju tack vare Stefan som vi har ett så fint hus – som vi verkligen älskar. Jag gillar att vi har ett hus som berör, som skapar reaktioner. Vi har ett hus som man har en åsikt om. Vi vet att inte alla här omkring är överförtjusta, de tycker att det ser stort ut. Och de får ju tycka det. Andra har stannat till och sagt att vårt hus är jättevackert, speciellt panelen kommenteras positivt. Självklart är det jätteroligt att andra tycker om det, men i ärlighetens namn är inte det speciellt viktigt. Det viktiga är att vi tycker om det. Och det gör vi – det är vackert, unikt och funktionellt. Det har vi Stefan att tacka för! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *