Paraplylös.

20120926-211312.jpg

Det är vad jag är. När jag hämtade Malte på förskolan så drog han ut, utan jacka och med mitt paraply. Mitt hår blev oigenkännligt och humöret likaså. Tio sekunder efter att bilden togs ramlade han dessutom omkull och drog med sig paraplyet i fallet. Jag är med andra ord numera paraplylös och räknar därför med klarblå himmel imorgon.

I övrigt mår jag fortfarande dåligt. Ont i halsen och hängig. Klockan är 20.55 och jag ligger nerbäddad. Gonatt!

One thought on “Paraplylös.

  1. Solen skiner ju nästan jämt i Tyresö, so no worries 🙂

    Alltså tandläkaren, min gissning är att vi också behöver mer än en gång. Läste om Maltes besök förut och drog en lättnadens suck när jag såg att han fick komma tillbaka utan att det var nått ovanligt. Va synd att dem inte passar på och berättar för barnen om varför man ska borsta tänder, hade ju vart bra kan jag tycka!

    Tyra dricker också kvällsvälling. Men sålänge som hon äter kasst till middag så behåller jag vällingen. Orkar inte med ännu ett moment med kvällsfika också innan läggning!

    ”sprang” förbi ert hus igår, det ser ännu bättre ut med fasaden nu när det är höst! Jag är fortfarande lite nyfiken på insidan också, ser ju lite häftigt ut när det är så smalt men högt! Typ motsatsen till vårt breda hus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *