Overallpremiär.

20121028-193510.jpg

Inget utropstecken på det.

Jag glömde Maltes byxor på förskolan i fredags så eftersom vi skulle på utflykt idag fick det bli overallpremiär för lille herrn. Vi beställde hem den i stl 100 för flera veckor sedan och ointresserad som jag är så var det först idag som jag tog ur den ur emballaget. Jättesnygg i mitt tyckte men aningens för stor. Vi hade det på känn redan vid beställning men han är i något mellanläge nu så risken är att han i slutet av vintersäsongen hade hunnit växa ur en mindre storlek. Detta får mao funka. Räknar dessutom med att den krymper något efter första tvätten.

Det här är nån ny modell (tror jag) som har den smarta funktionen att man kan klippa bort en söm och vips så kan man ”vika” ner ärmar och ben så att den blir en storlek större. Assmart! Vi får se om vi får användning för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *