En gåva från min man.

Egentligen på order från mig men vi kan kalla det gåva eftersom jag slapp åka och köpa den i butiken. Hemelektronikkedjor slipper jag gärna!

Både min och Js dator gick sönder för ett antal månader sen, men det gjorde egentligen inte så mycket då de ändå hade några år på nacken. Det var ett lite sorgligt sätt min mac fick dö på – Malte spydde i den – men J lyckades rädda allt.

Då vi ändå mest sitter med våra iphones eller iPad så tyckte vi att en ny dator att dela på kanske kunde räcka. J fick välja så det fick bli en nätt liten Air och den har suttit som fastlimmad i hans händer ända sedan den levererades. Att dela dator funkade med andra ord inte för oss. Det är som med lösgodiset – vi måste ha en varsin skål! 🙂

2 thoughts on “En gåva från min man.

  1. Spydöden – vilken hemsk avslutning! Det där med att dela funkar tydligen inte här heller. Trots iphones och ipads.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *