Morgonrutiner.

Igår bestämde jag mig för att det är nog med snoozande på morgnarna. Jag ska upp! De där extra tjugo minuterna gav mycket imorse och det är bra för själen att inte stressa på morgonen. Allra helst skulle jag vilja hinna sitta med en kopp te och vänta på att den kallnar men det hinns givetvis inte med. Att plocka undan och köra ett blogginlägg hann jag ju dock!

Vi har inga speciella planer för veckan, det allra viktigaste på min to-do-list är att rensa ur min garderob. Det är så mycket som ligger där inne och tar plats och som jag aldrig tar på mig, det behöver ge plats åt nytt. Dessutom tror jag att det är några små guldkorn som ligger där inne men som skyms av allt skräp. Fram med guldkornen! Jag tänkte göra en pumpasoppa också, det är veckans luftiga planer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *