Hanna Hellquist och jakten på det perfekta livet.

20121031-202031.jpg

Jag har faktiskt väntat på det här.
På premiären av Hanna Hellquists Jakten på lyckan. Den kvinnan har något som attraherar mig något oerhört. Hon har självförtroendet att visa att hon inte är perfekt men att hon duger och det hon vill jobba på tar hon tag i när lusten faller på. Typ så. Jag älskar henne. Jag håller inte alltid med henne men älskar henne. Hon och hennes kompisar förgyller mina morgnar med Morgonpasset i P3 och jag tycker att det är helt fantastiskt att hon återigen har fått förtroendet av SVT att skapa lite televisionsunderhållning.

Ikväll klockan 21.00 är då det gäller. Då kryper jag ner i sängen och avslutar kvällen så. En perfekt avslutning på min onsdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *