Lite glädje en tisdag.

Jag älskar att få kommentarer på bloggen. Allra oftast är det från människor som jag känner och det är ju inte så konstigt eftersom min blogg är en oansenlig sådan där de flesta som läser den faktiskt är personer jag känner på ett eller annat sätt. Därför blir jag alltid förvånad, och glad, när det är för mig helt okända namn som lämnar avtryck.

Idag överraskade dock en känt namn rejält! Den helt fantastiske bagaren, sommarprataren och författaren Sébastien Boudet lämnade en liten kommentar hos mig. Och jag blev glad. Visst är det häftigt hur vi människor kan påverka varandra med bara några ord. Han gjorde ju min dag! 🙂

4 thoughts on “Lite glädje en tisdag.

  1. Vad roligt Alexandra att du blev så glad 🙂 Det är sant att kommentarerna är ju en stort del av bloggandet! Ha det fint nu och nästa gång du vill baka baguetter med jäst testa att göra en pouliche istället…. Det är inte så svårt och så gott!

  2. Älskar människor som googlar sig själva och sen tar tiden att skriva en kommentar. Kristoffer Triumf från min favorit podcast gjorde det för några veckor sen när jag skrev om honom. Så himla kul!

    Tar du med hembakt till familjegympan?

  3. Askul! Han har nog iofs inte googlat (jag koller låååångt ner i träfflistan) utan han har nog en pingfunktion i Analytics som meddelar när nån skriver om honom.

    Det är ingen Familjejympa på söndag! Inställt. Lika bra för vår del – Malte vägrade sist så vi gick efter tio minuter… 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *