Efter Aladdin kommer spinning.

20121226-120918.jpg

Med julschemat på Friskis kommer tillfällen att testa nya pass och ledare som kanske inte passar ”mitt” schema i vanliga fall. Idag fick jag chansen att vara med på en Eriks pass och jag var faktiskt lite förväntansfull då jag har hört andra prata om att han är så bra. Han hade ett lite annat intervallupplägg än andra, med 4,3,2,4,3,2 + 4×1 istället för en pyramid. Superjobbigt! Musiken, det allra viktigaste enligt mig, var topp så tiden gick fort. Däremot tyckte jag inte att ledaren var speciellt bra. Kul att han var peppande men han skrek hela tiden. Alltså skrek. Asjobbigt att lyssna på. Alltid ska det vara nåt som inte passar mig men jag är också sjukt petig och oförlåtande när det gäller ledare. 🙂

Idag får vi försöka hitta på nåt med Malte efter att hela juldagen ha hängt hemma. Påminn mig att jag för nästa juldag måste ha planer, för att sitta/ligga en hel dag som jag gjorde igår pallar jag inte med igen. Och ätandet nådde nya höjder! På julafton har man ju åtminstone saker att göra, på juldagen finns verkligen inget annat att göra än att gå och småäta rester och godis. Jag är helt förstörd idag. Och mätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *