Gnälligt.

Vi har tillbringat vår lördag hos Js farmor och farfar som ska tömma och sälja sitt hus för att flytta till Söder. I stort sett allt i huset var till skänks men jag är en galet otacksam person att försöka ge saker till. Jag är ju personen som är en mästare på att slänga saker som inte använts på ett tag. Att plocka på mig saker att förvara i ett skåp till tidernas ände tackar jag därför nej till, att ha en massa prylar skulle förmodligen bara ge mig en massa nervösa besvär. 🙂

20121229-180203.jpg20121229-180221.jpg20121229-180228.jpg

Under nästan hela besöket var Malte en liten gnällputte. Det märks verkligen att förskolan gör under för hans humör. Och vårt. Efter några dagars ledighet är den lille ganska understimulerad och det är vi som får ta smällarna. Jag tror därför att de där tre dagarna i nästa vecka som han är tillbaka på förskolan kommer göra under. För oss alla.

3 thoughts on “Gnälligt.

  1. Så otroligt befriande att du vågar skriva att förskolan är bra för barnens humör 🙂 Har en 2 1/2-åring här hemma som klättrar på väggarna nu. Alla andra verkar ha så himla mysigt på sina lediga dagar och barnen mååår så braaa av att vara hemma!

  2. Klart de mår braaa! De första dagarna, sen räcker det för vissa barn. Malte är ett sådant. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *