Cirkelgym FTW.

Åh jäklar vad duktiga vi var idag! Helt sanslöst faktiskt. Fasen vad vi orkade!

Jag tar om kvällens cirkelgympass med Linda. Jag hade inte kört cirkelgym på säkert ett halvår, just för att jag minns det som så otroligt jobbigt, men pga min oförlåtande relation till Friskis ledare så var det ikväll dags. Jag tror att jag har skrivit om det förut, hur jag bara inte kan gå på pass där jag inte till åtminstone nittio procent gillar ledaren, så ikväll erbjöd inte schemat något annat än cirkelgym eftersom mitt urval blir något begränsat av min envishet. Jag ska tillägga att det är en av styrkorna med Friskis, att alla ledare har olika personliga stilar, det innebär ju att det finns något för alla. Synd bara att just jag ska vara så förbaskatkräsen :). Det är ju bara jag som förlorar på det.

Åter till cirkelgym! Det är obeskrivligt hur jobbigt det är. 45 sekunder på varje station (står det i beskrivningen men det måste vara längre!) och det är ca 16 stationer. Man kör två varv och det erbjuds en minuts vila mellan varven. Generöst. Stationerna varierar mellan styrka och kondition, pulsen skenar i stort sett. Det är burpees med viktbollar, plankor med enarmslyft, vanliga maskiner, utfallsteg med vikter, upphopp och ja, allt möjligt. Man blir helt slutkörd, på ett helt annat sätt än något andra pass jag varit på. Cirkelfys är i närheten men når inte alls hela vägen.

Linda, hon som är föräldraledig, törstade efter sällskap och pratade sig oberört genom passet. Så upplevde jag det i alla fall, jag bara pustade och frustade. Linda verkar njuta av att det är superjobbigt medan jag mest klagar över det. Hon peppar, jag suckar över att det är för många stationer kvar. Tur att man är olika! 😉

Linda bjuder på en snygg bild av mig i sin blogg. Jag ser ut som nån man bara vill hångla upp på studs! I den här bloggen bjuds på en annan sida läckerheten. Jag kände faktiskt att jag måste fråga Linda om jag fick lägga upp den och det fick jag! Hon menade att den säger allt!

20130121-211925.jpg

3 thoughts on “Cirkelgym FTW.

  1. Jag var ju arg också! Men mest trött. Det var ju sjukt kul! ÄLSKADE burpees stationen, där var vi starkast! Jag har mailat Friskis om inpasseringen. Hoppas dem svarar så jag slipper ringa Mitt I Tyresö.

  2. Jag säger ju att du borde sitta med i styrelsen! Vilket engagemang! 🙂

  3. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *