Swoosch så var den förbi.

Helgen. Den gick undan den här gången, trots att vi egentligen inte gjorde något speciellt. Det enda som liksom fastnade på näthinnan var det här:

20130128-205918.jpg

Pannkakstårtan, som gick år i ett nafs. Den var inte speciellt svår att få ner men med lite vaniljglass till så gick det liksom helt utan friktion. Så himla gott! Pannkakstårta borde man äta varje helg. Svårt att hitta någon som regelbundet vill ställa sig och steka alla dessa pannkakor dock. Oset i Kaj och Marias kök är nog fortfarande inte helt borta.

Veckan inleddes med veckans enda träningspass – skivstång. Det var några nya övningar insprängda i passet och oj vad jobbigt det blev då! Man blir verkligen bara starkare i de muskler man tränar, det fick jag känna på idag. Att träna axlar är inte bara att träna axlar utan man måste träna en massa olika axlar. Jag fick facit på det idag – just som jag tyckte att jag började bli stark! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *