Leaving for London.

20130130-110127.jpg

Jag lämnar en plusgradig och regnig stad för en annan.

Jag är faktiskt inte så pepp på att åka som man skulle kunna tro. Jag vet inte vad det beror på men det känns som att jag är inne i en period där jag bara vill gå omkring och skrota hemma med min familj. Det kanske beror på mörkret, januari och kylan. På fredag kommer iaf J och möter upp mig. Vi kombinerar jobbresan med en liten weekend bara han och jag. Det ser jag desto mer fram emot! 🙂

Resan började bra med att jag inte kunde checka in i self service-disken. Resan var ju bokad i mitt nya efternamn och passet sa att jag hette någon annat. Doh! Och vigselbeviset glömde jag givetvis i kökslådan hemma. Jag fick le snällt i disken men efter att personalen ringt chefen fick jag checka in då jag hade mitt leg med mig och jag skulle ju bara till London. Hoppas de släpper in mig på Heathrow. I annat fall får jag väl skrota hemma! 😉

20130130-110437.jpg
Flygplatser. Döden. Och jag måste alltid resa från gaterna längst längst bort! Trögt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *