Sopplunch på Tyresö slott.

Ibland får J riktiga ryck där arbetsmyran får fart på honom. Då gäller det att inte stå i vägen för det, det är snarare bättre att hålla sig undan och sen komma tillbaka och njuta av resultatet. 😉 Därför följde jag och Malte själva med Kaj och Maria till slottet för att äta lunch, och lämnade mannen hemma.

Nu när vi har haft så fint väder i så många dagar så ser man att snön faktiskt sakta (mycket sakta) men säkert smälter undan. I solen är det dessutom riktigt skönt. Att ta en promenad till slottet är därför ett rent nöje. Om jag har förstått allt korrekt så är det nya ägare i restaurangen så nu ska det satsas! Jag hoppas att han lyckas, det gäller bara att han håller ut så att folk hinner upptäcka att de har öppet. Vi satte oss inomhus och åt vår spenatsoppelunch men kaffet och fikat efteråt tog vi i solen ute på verandan. Så himla härligt att sitta där och se ut över ängen och fruktträden. Det är faktiskt jäkligt vackert här ute!

20130331-224243.jpg20130331-224250.jpg

Väl tillbaka hade J hunnit röja ordentligt i garaget, vår skamfläck i huset. En redig arbetsbänk hade han skruvat upp och under kvällen satte han in hyllor och sorterade in allt vårt bråte in i garderoberna som vi har där ute. Krokar sattes upp på väggarna för att hänga upp ex snowracern och stege… ja det ser helt plötsligt ut som ett riktigt garage istället för ett skräprum. Fantastiskt! Och fantastiskt att jag kan bli så glad över ett städat garage! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *