Vad som göms i snö…

Visar sig vara något som heter snömögel. Vi har mögel i vår gräsmatta. Hur fräscht känns det? Tydligen är det ganska vanligt, jag får hur många golfbaneträffar som helst när jag googlar men det gör liksom det hela inte bättre. Det ser äckligt ut! Det ser helt enkelt ut som att vi har en fuktskada i gräset. Vilket vi ju har när jag tänker efter. Sorgligt är det. Här har jag gått och väntat på att snön ska töa bort så möts jag av det här!

20130412-074427.jpg20130412-074436.jpg

Men om jag ska se det positivt, vilket blir lättare och lättare för varje dag som går, så betyder töandet att plusgraderna fortsätter. Idag är det första morgonen som vi går till förskolan i vattenpölar och inte på ispölar. Första morgonen med plusgrader! Första morgonen utan mössa! 🙂

20130412-074723.jpg

3 thoughts on “Vad som göms i snö…

  1. Jag fattar det som att man ska kratta bort möglet. Har man otur så dör gräset i fläcken och då får man så nytt just där.

  2. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *