Avundsjuk.

Som mamma borde jag ju vara glad för min sons skull som fick en grym eftermiddag med sin farfar, och det är jag ju förstås. Samtidigt kan jag inte låta bli att känna lite avundsjuka också. Jag vill ju också bli hämtad på jobbet (förskolan i Maltes fall) och sen gå på mjukglassdejt en vanlig torsdag! Det händer ju aldrig! Och sen vill jag också sätta mig på biblioteket en stund och bara hänga. Bläddra i nån bok eller tidning och sen lulla hem för att äta en enkel middag. Men det händer aldrig mig! Jag får aldrig äta mjukglass och gå på bibliotek på torsdagseftermiddagar!

20130523-212239.jpg20130523-212248.jpg
Bilderna skickade Kaj över för att suktas medan jag satt på jobbet. Snällt!

2 thoughts on “Avundsjuk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *