Ändrade middommarplaner.

20130621-131140.jpg
Gårdagens trötta vattkoppskille

Det var meningen att vi skulle firat midsommar ute i Js farföräldrars sommarstuga i Vagnhärad. Pga kopporna bestämde vi oss för att strunta i det och det var nog tur då vi alla tre är rejält mosiga i skallen idag efter en natt med katastrofal sömn.

Maltes koppor har nu nått klistadiet, och då han ville sova hos oss hela natten blev vi också påverkade av det. Stackarn vände och vred på sig hela natten, kliade och kliade utan att det blev bättre. Jag försökte smörja in med kylbalsam men det blev ett blankt nej till det. Efter någon timmes övertalning lyckades jag få på lite potatismjöl men jag vet inte om det hjälpte så mycket. Framåt tvåtiden tror jag att jag lyckades somna första gången, och många timmars sömn efter det blev det inte.

Malte har hunnit sova en sväng på förmiddagen medan jag tog en tur till centrum för att handla för vårt eget lilla firande här hemma. Tror att jag mötte varannan invånare i länet, de var på väg ut till Tyresö slott för firande. Köer hem blev det så klart men jag var tvungen att handla. Jag blir nog ensam om det men lite sill och potatis måste jag ha! Ikväll blir det lite grill och bakelse, det får vara firandet idag. Och helt ärligt gör det inget, det är rätt mysigt att sitta här och hänga ändå.

20130621-130558.jpg20130621-130611.jpg

One thought on “Ändrade middommarplaner.

  1. Pingback: Årskrönika 2013. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *