Spinning!

20130624-210325.jpg

Så galet nöjd efter kvällens spinnpass! Jag orkade ordentligt, trots att det säkert var över en månad sedan jag cyklade ett helt pass sedan sist. Jag har visserligen kört SkivstångSpinn men senaste var kanske tre veckor sedan och då är spinndelen bara knappa halvtimmen. Ikväll var jag pigg, stark och glad över att min kropp är grym!

Nu är jag nerbäddad i sängen, redo för ett avsnitt av True Blood. Vi ligger redigt efter och har inte ens hunnit kolla klart på förra säsongen. Trött är jag efter en dag med en ganska påfrestande Malte. Vi är inne på sjätte dagen med honom hemma och han är SÅ trött på det nu. Han är trött på att leka själv, han pratar inte om annat än sina kompisar på förskolan och på att jag måste leka med honom. Och så sitter jag där och är en tråkig mor som försöker jobba det sista innan semestern… Imorgon stannar J hemma med Malte medan jag får kliva upp tidigt och klä på mig kläder som inte är mjuka shorts och halvskitigt linne. Märklig känsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *