Tårtkalas.

20130629-201156.jpg20130629-201204.jpg

J fyllde år i veckan. Det uppmärksammades då med princessbakelser men vi körde också på med lite födelsedagsfika idag, så här första dagen på semestern. Vädret bjöd på strålande sol, så pass att jag satte mig i bikini en stund och svalkade med jämna mellanrum av mig i Maltes pool. Jag minns en tid då jag kunde ligga och pressa i solen i timmar, numera tycker jag att det är tufft efter bara en kvart!

20130629-202016.jpg

Kaj&Maria var här tillsammans med farfar Anders och farmor Lillan. Efter fikat drog sjörövarlekarna igång och jag passade på att ta hjälp av Maria med att plantera om en blomma som mitt hjärta bultar lite extra för. Det är en fetbladig växt (heter det så?) som jag har haft sedan den bara var några centimeter hög. Jag köpte den på Coop i Orminge att ha i min första lägenhet när jag flyttat hemifrån. Många år senare lever den fortfarande! Knappt – men ändå… Några år till ska den glädja mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *