Första rundan för i år.

20130629-204151.jpg

Helt osannolikt med tanke på hur duktigt jag har tränat på, men ikväll tog jag mig faktiskt ut på årets första runda här i Strand. Jag har hängt flitigt på Friskis men nu när sommarschemat bjuder på färre pass så blir också inloggningarna färre. En fem kilometer lång tur fick det därför bli utefter gräddhyllan på Strandvägen och Tjärnstigen. Det är backigt här ute så stundtals tyckte jag att det var riktigt jobbigt, men allt det överskuggades av underhållningen jag fick i form av arkitektur i hus och trädgård. Oj vad det har hänt grejer sedan sist jag var ute! Nya hus precis överallt! Nya trädgårdar!

Jag tycker att det är så trist med folk som tycker att man förstör ett område, som från början dominerades av fritidshus, när man bygger en massa nytt. Det är förlegat att tänka så. Det blir ju så himla mycket roligare när det smälls upp konstverk i form av hus mitt bland dessa sommarstugor. Det blir en så häftig blandning, för de små stugorna blir ju inte mindre charmiga för det. Deras charm blir ju snarare ännu tydligare, i kontrast men många av de stora villorna som ställs upp här omkring. Några stora schabrak är riktigt smaklösa, fula, medan de allra allra flesta är väldigt fina. Jag tycker att många är duktiga på att sätta sin egen personliga touch på sina hus så trots att de flesta har valts ur en katalog är de alla unika – och spännande. Så många olika stilar det finns! Och snacka om många trädgårdsideér man kan få av en runda!

20130629-205331.jpg

Jag var nöjd med mig själv när jag kom tillbaka men jag kunde liksom inte visa det på bild. Jag var helt slut. Jag ville bara sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *