7 thoughts on “Sourcream & chives.

  1. Perfekt nattamat på BB också! Håller dig alert och mätt! Jag bunkrade upp med Cola och smågodis min natt på Södra BB, kunde inte sova på hela natten tack vare alla hormonerna och allt socker, perfekt att ha med Ipad och titta på lite filmer 🙂

  2. Jag funderade faktiskt på det igår. VAD vill jag titta på när jag ligger på BB. Kanske ska spara s5 av Sons of Anarchy tills dess… Nä det klarar jag nog inte! Då får bebis se till att sätta fart!

  3. Finns ju inga bra aktiviteter uppstyrda på BB och dålig mat. Bebisar som sover och mammor som är vakna. Det är som UPPLAGT för snacks och filmtajm!

  4. Jag sov som en stock på Södra BB. Grymma sängar, snygga sjuksköterskor, bra käk, Bajen vann. En toppendag helt enkelt.

  5. Hur sjutton kan man sova på BB? Jag låg två nätter på BB på SÖS förvisso men jag fick NOLL timmar sömn. Var helt slut efter detta. Första natten skrek grannens bebis (och morsan SNARKADE natten igenom-vaknade inte av sin bebis) och andra natten skrek Morris….Jag hade definitivt behövt 4 påsar chips känner jag.

  6. Och ja, dålig mat. När jag kom ner till BB efter förlossningen var det SILLTALLRIK till middag. Hallå? Jag har fött barn, varit vaken i 24 timmar och behövde fylla på. Då blir man inte mätt av 5 bitar sill och två potatisar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Jag har inte bearbetat detta känner jag nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *