Jullängtan.

20130919-191547.jpg
Den juligaste bilden från 2012. Jag måste varit extremt dålig med kameran förra året.

Över kvällens middag började jag och Malte prata om julen. Både han och jag ser redan fram emot den och då har vi inte ens nått oktober ännu! I år tänker jag mig en mamma som går all-in, tiden för det har jag ju eftersom jag kommer vara föräldraledig. Härligt! I år blir vi dessutom fler än vanligt då min familj kommer befinna sig i Stockholm för ovanlighetens skull.

Jag och Malte räknade tillsammans och kom fram till att det kommer behövas många stolar. Och lika många brev till jultomten för alla måste ju skriva till honom och berätta vad de önskar sig i julklapp. Vi pratade om var julgranen ska stå också. Den måste ju synas tydligt från öppna spisen så att tomten inte ska behöva leta. Och så pratade vi om vad man äter på julafton. Farmors köttbullar var givna men allt annat hoppar han gärna över. Förutom knäckebrödet förstås. Och julgodiset. Och julmusten! Vin måste vi ha också, det vill de vuxna ha visste han alldeles bestämt.

Det här samtalet gjorde mig givetvis rejält taggad på julen! Skönt att för en liten liten stund ha fokus på någonting annat än det där andra som upptar mina tankar just nu…

Och jag hittade faktist två julbilder till på Instagram!

20130919-194032.jpg20130919-194044.jpg

2 thoughts on “Jullängtan.

  1. Njaaa jag är mer för lite lagom med snö.

    /Villaägare som ska pulsa med barnvagn i vinter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *